Over ons

Over onsOver ons: 'Met synergie elkaars krachten bundelen en optimaal te benutten'
Doordat Van Straalen transport en De Vries Transport in 2004 samen zijn gegaan, en in de tussentijd vele verschillende overnames zijn gedaan (Koomen transport, Kuiper transport, Franken transport, Peeters Vervoercentrale, Van Staaveren Transport en meer), kan de VSDV Groep efficiënter en effectiever gebruik maken van hun totale transportcapaciteit.

Verscherpte concurrentie en de huidige economische situatie maken het ieder jaar noodzakelijker efficiënter en effectiever gebruik te maken van de transportmiddelen.

De samenvoeging naar VSDV Groep vormt, samen met ons goed opgeleid en gemotiveerd personeel, een solide basis om onze klanten o.a. het volgende aan te kunnen bieden:

  • concurrende prijzen,
  • voldoende capaciteit,
  • de hoogste kwaliteit aan diensten,
  • de beste service,

Van Straalen transport uit Zwaagdijk en De Vries uit Spierdijk zijn ieder oorspronkelijk begonnen als een klein familiebedrijf. Beide ondernemingen zijn uitgegroeid tot één van de grotere transportbedrijven in Nederland met zowel nationale als internationale transportactiviteiten.

Vandaag de dag geldt voor beide bedrijven dat de derde generatie in deze familiebedrijven de leiding heeft en zij gezamenlijk kunnen terugkijken op meer dan 75 jaar geschiedenis en ervaring